Product reviews van Noppenfolie licht

9.9 / 10 op basis van 218 reviews

Lichtgewicht noppenfolie wordt gebruikt om te beschermen en isoleren. Deze lichte variant is geschikt voor het verpakken van lichtere en ...

Bekijk Noppenfolie licht

Afbeeldingen van Noppenfolie licht die onze gebruikers hebben gemaakt

Noppenfolie licht gebruik: Noppenfolie licht
Close image
Noppenfolie licht gebruik: Noppenfolie licht
Close image
Noppenfolie licht gebruik: Noppenfolie licht
Close image
Noppenfolie licht gebruik: Noppenfolie licht
Close image
Noppenfolie licht gebruik: Noppenfolie licht
Close image
Noppenfolie licht gebruik: Noppenfolie licht
Close image
Noppenfolie licht gebruik: Noppenfolie licht
Close image
H.H.
8 december 2022

Werkt snel en goed.

Gebruik: Planten bescherming tijdens de winter

Bekijk review
Gerard
7 december 2022

Voldoet aan de eis

Gebruik: Planten te beschermen tegen vorstschade

Bekijk review
Marijke
19 november 2022

Vodeed volledig aan de eisen

Gebruik: Planten veschermen tegen de vorst en glazenvazen inpakken.

Bekijk review
Leo
31 juli 2022

Goed en goedkoop

Gebruik: Verpakking

Bekijk review
ano82
28 juni 2022

Prima, grote rol

Gebruik: Verhuizing

Noppenfolie licht gebruik: Verhuizing
Sluit afbeelding
Bekijk review
Herman
6 juni 2022

Prima

Gebruik: Verpakken

Bekijk review
Jochem
25 mei 2022

Prima kwaliteit noppenfolie. wordt altijd snel geleverd. top.

Gebruik: We gebruiken de noppenfolie voor inpakken van onze producten.

Bekijk review
Martine
25 april 2022

Prima afmetingen

Gebruik: Om breekbare decoratie in te verzenden

Bekijk review
R&Amp;R Motoronderdelen
2 maart 2022

Zeer goed

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Marina
26 februari 2022

Ik zocht degelijke noppenfolie om mijn spulletjes zorgvuldig in te pakken voor de verhuizing. de noppenfolie is beter dan ik had verwacht en een goede/snelle levering. prima product en zeker aan te bevelen!!

Gebruik: Verhuizen

Bekijk review
H. J. H. M.
27 januari 2022

Goed

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Kvp
9 januari 2022

Prima spul

Gebruik: Inpakken tuinmeubels voor transport

Bekijk review
Ger
2 januari 2022

Voldoet aan de verwachting

Gebruik: Inpakken van kerstdecoratie

Bekijk review
Homeshophabibi
27 december 2021

Perfect

Gebruik: Pakketjes gebrukekn

Bekijk review
Arend
29 november 2021

Erg goed

Gebruik: Planten winter isolatie

Bekijk review
H. Lesman
14 november 2021

Moet nog blijken als het straks winter wordt.

Gebruik: Isolatie buitenplanten

Bekijk review
Marcel
13 november 2021

Goede kwaliteit

Gebruik: Inpakken tropische planten

Bekijk review
Paulien
22 oktober 2021

Ik had deze keer niet zo'n goede rol. noppen waren erg plat.

Gebruik:
noppen knijpen bij stress.

Bekijk review
Arne
23 september 2021

Goed

Gebruik: Inpakken artikelen

Bekijk review
Margriet
23 september 2021

Zeer goed en geschikt voor de producten wat we versturen

Gebruik: Om allerlei dingen te versturen, bandrecorders, radio's en ook klein materiaal, microfoon's, en onderdelen voor reparatie's

Bekijk review
C. Van Kints
1 september 2021

Goed

Gebruik: Inpakken schilderijen

Bekijk review
Debby
17 augustus 2021

Super! tot nu toe is er nog maar 1 koekje gebroken.

Gebruik: Inpakken van koekjes bestellingen (via de post)

Bekijk review
Harry
5 augustus 2021

Prima en vooral snel geleverd.

Gebruik: Verhuizing van enkele schilderijen

Bekijk review
Michiel
1 juli 2021

Uitstekend

Gebruik: Meubels inpakker voor vervoer met koerier

Bekijk review
Annemie
30 juni 2021

Zeer goed

Gebruik: Inpakken van breekbare spullen.

Bekijk review
Theo
27 juni 2021

Prima geschikt voor het inpakken van breekbare spullen

Gebruik: Inpakken van glaswerk voor een verhuizing

Bekijk review
Jo
26 april 2021

Uitstekend product, voldoet prima aan verwachting

Gebruik: Inpakken voor verhuizing

Bekijk review
Rien
26 april 2021

Perfect

Gebruik: Verpakken van schilderijen

Noppenfolie licht gebruik: Verpakken van schilderijen
Sluit afbeelding
Bekijk review
Alex
22 april 2021

Goed te gebruiken

Gebruik: Glas producten

Noppenfolie licht gebruik: Glas producten
Sluit afbeelding
Bekijk review
Alain
15 april 2021

Zeer tevreden. het is wat ik ervan verwacht had. µ

Gebruik: Verpakking eiken meubels voor transport.

Bekijk review
Femke
12 april 2021

Top spul

Gebruik: Voor spulletje in te pakken en te versturen via pakket service

Bekijk review
Femek
12 april 2021

Top spul

Gebruik: Voor spulletje in te pakken en te versturen via pakket service

Bekijk review
Franky
7 april 2021

Zeer goed!

Gebruik: Inpakken fragiel materiaal

Bekijk review
Guus
6 april 2021

Goed product, precies wat ik ervan vereachtte

Gebruik: Verpakken van schilderijen

Bekijk review
Deborah
6 april 2021

Snel geleverd, goed verpakt, heeft de spullen goed beschermd

Gebruik: Inpakken spullen om te verhuizen

Bekijk review
Fortunato
5 april 2021

Prima

Gebruik: Inpakken glas

Bekijk review
Lans
20 maart 2021

Mooi spul

Gebruik: Inpakken breekbare spullen

Bekijk review
Jef
18 maart 2021

Zeer goede kwaliteit.

Gebruik: Verpakking bij het versturen van pakjes.

Bekijk review
Jan
16 maart 2021

Uitstekend

Gebruik: Om glazen objecten in te pakken.

Bekijk review
Laswerken
14 maart 2021

Net wat ik nodig heb

Gebruik: Inpakken inox leuningen

Bekijk review
Quast
11 maart 2021

Toto nu toe ok

Gebruik: Verpakken van auto onderdelen

Bekijk review
Monique
26 februari 2021

Prima dikte van de folie en de afmeting van de rol is ook goed werkbaar 50 x 100

Gebruik: Inpakken van kleine objecten zoals fotolijstjes, serviesgoed. ter bescherming tijdens het tijdelijk opslaan.

Bekijk review
Mariusz
23 februari 2021

Goed

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Patrick
20 februari 2021

Prima mag wat dikker

Gebruik: Verpakken schilderijen e.d.

Bekijk review
Margrierkumst.Nl
19 februari 2021

Nog niet gebruikt

Gebruik: Inpakken van keramiek

Bekijk review
Christiane
18 februari 2021

Prima

Gebruik: Inpakken schilderijen

Bekijk review
Jean
15 februari 2021

Perfect

Gebruik: Kleerkast

Bekijk review
Jean
15 februari 2021

Perfect

Gebruik: Kleerkast

Bekijk review
Salomon
10 februari 2021

Prima verpakking zoals ook verwacht

Gebruik: Ik gebruik dit voor grote tv en grote spiegels en grote hang lampen.

Bekijk review
Arjan
10 februari 2021

Top kwaliteit

Gebruik: Palmbomen

Bekijk review
Arjan
10 februari 2021

Top kwaliteit

Gebruik: Palmbomen

Bekijk review
Anneke
10 februari 2021

Prima,

Gebruik: Bescherming planten en potten. breekbare cadeaus inpakken.

Bekijk review
Fred
9 februari 2021

Prima

Gebruik: Inpakken van planten ivm vorst

Bekijk review
Gijs
7 februari 2021

Prima.

Gebruik: Bescherming van kleine flesjes tijdens verzending per post.

Bekijk review
Jan
7 februari 2021

Zeer goed

Gebruik: Inpakken van lp's vinylsingles

Bekijk review
Henk
1 februari 2021

Prima product

Gebruik: Verpakken voor verhuizen en tijdelijke opslag

Bekijk review
Wilfred
1 februari 2021

Perfect voor kleinere items

Gebruik: Verpakken van postorder pakketten

Bekijk review
Gendtsehobbyschuur
31 januari 2021

Goed

Gebruik: Web bestellingen in bepakken en verzenden

Noppenfolie licht gebruik: Web bestellingen in bepakken en verzenden
Sluit afbeelding
Bekijk review
Berto
30 januari 2021

Goed

Gebruik: Verpakken

Bekijk review
Ingrud
29 januari 2021

Heb t nog niet in gebruik maar stuk veiliger dan kranten

Gebruik: Inpakken van breekbare dingen

Bekijk review
Andreas
29 januari 2021

Beschermt goed en is gemakkelijk te verwerken

Gebruik: Verpakking van posterpuzzels

Bekijk review
Verhuizer
27 januari 2021

Prima product, ik heb veel dingen die ik apart in de folie rol, en dan samen in een doos, dat werkt prima voor bescherming / beschadigen van de schilderijtjes, beeldjes e.d.

Gebruik: Verhuizing, spullen inpakken

Bekijk review
Rico
27 januari 2021

Gewoon goed

Gebruik: Verkoop producten

Bekijk review
Rafke
25 januari 2021

Precies wat ik nodig had

Gebruik: Inpakken van een groot apparaat

Bekijk review
Fennie
24 januari 2021

Prima product

Gebruik: We hebben een webshop en verpakken onze artikelen daarin

Bekijk review
Eva
23 januari 2021

Prima

Gebruik: Pklei porselein engelen te verpakken

Noppenfolie licht gebruik: Pklei porselein Engelen te verpakken
Sluit afbeelding
Bekijk review
Bianca
20 januari 2021

Goed

Gebruik: Verzenden van kaarsen

Bekijk review
Bert
19 januari 2021

Precies goed waar ik het voor nodig heb

Gebruik: Inpakken cd's en dergelijke bij verzenden

Bekijk review
T. Weffers
14 januari 2021

Top !

Gebruik: Inpakmateriaal ivm verhuizing breekbare en fragiele spullen

Bekijk review
Maikel
3 januari 2021

Goed degelijk product, snel geleverd

Gebruik: Breekbare spullen inpakken voor de verhuizing

Bekijk review
Ruud
2 januari 2021

Prima

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Pieter
27 december 2020

Prima

Gebruik: Verhuizen

Bekijk review
Hein
25 december 2020

Werkt prima. is niet erg dik, bewust zo gekocht, maar bij scherpe hoekpunten extra kussentje vouwen voldoet dit prima.

Gebruik: Inpakken verkochte items

Bekijk review
J.Zoutenbier
23 december 2020

Ik heb het nog niet gebruikt na de feestdagen word het opgehaald, maar we hadden het wel snel in huis

Gebruik: Een bankstel wat terug moet naar de fabriek

Bekijk review
Parfumerie
21 december 2020

Goed

Gebruik: Inpakken parfums

Bekijk review
Tujak
20 december 2020

Goed

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Marvin
17 december 2020

Niets speciaals, maar voldoende kwaliteit. zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gebruik: Verpakken van zendingen, vooral binnen europa.

Bekijk review
Gerard
12 december 2020

Goed

Gebruik: Verpakking voor opslag voor langere termijn

Bekijk review
De
10 december 2020

Heel goed voor een goede prijs

Gebruik: Verpakking van goederen

Bekijk review
Kadaev
8 december 2020

Zeer content, super snelle levering

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Jan
1 december 2020

Top

Gebruik: Verhuizing inpakken

Bekijk review
Martin
29 november 2020

Het is een heel goed product, licht als een veertje en sterk tegelijkertijd, het heeft de juiste lengte/breedte geweldig om objecten makkelijk te beschermen. 5 sterren

Gebruik: Voor het beschermen/inpakken van heel dure verzamelaarsobjecten

Bekijk review
Nauwelaerts
27 november 2020

Zeer goed.

Gebruik: Om breekbare spullen in te pakken voor verhuis.

Bekijk review
Tujak
26 november 2020

Goed

Gebruik: Voor inpakken

Bekijk review
René Boender
23 november 2020

Ziet er prima uit ,nog geen praktische ervaring mee opgedaan. dus afbeelding nog niet beschikbaar!

Gebruik: Bescherming van planten/struiken tegen te streng winterweer.

Bekijk review
Richard
22 november 2020

Goed product, snelle levering.

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
A
6 november 2020

Het is daadwerkelijk zoals de omschrijving zegt: licht. prima voor lichte spullen maar wij hadden achteraf toch een wat zwaardere nodig.

Gebruik: Schilderijen in te pakken

Bekijk review
Paulien
1 november 2020

Goed.

Gebruik: Bubbeltjes knijpen tegen stress.

Bekijk review
Anton
28 oktober 2020

Heel goede kwaliteit voor de prijs

Gebruik: Inpakkenvanglazen etc ivmverhuizing

Bekijk review
Edoch
28 oktober 2020

Heel god

Gebruik: Om weg te gooien

Bekijk review
Ali
26 oktober 2020

Zeer goed

Gebruik: Verpaking

Bekijk review
Ary
26 oktober 2020

Nog niet gebruikt

Gebruik: Inpakken servies en zo voor de berhuizing

Bekijk review
Nina
21 oktober 2020

Voldoet voor licht porselein of servies

Gebruik: Inpakken van porselein

Bekijk review
Jarno
21 oktober 2020

Prima

Gebruik: Bescherming voor exclusieve garage deuren met transport.

Bekijk review
Pulle
13 oktober 2020

Scherpe prijs

Gebruik: Verhuis

Bekijk review
Globbie
8 oktober 2020

Goed

Gebruik: Verpakken van klein goed

Bekijk review
Mario
4 oktober 2020

Is ok

Gebruik: Boekverpakking

Bekijk review
Klokmaker
2 oktober 2020

Goed en makkelijk te gebruiken

Gebruik: Verpakking

Bekijk review
Wim
16 september 2020

Goed product, we hebben alleen te veel, maar kunnen misschien later nog eens gebruiken. goedkoper dan bij een bouwmarkt

Gebruik: Om een groot schilderij te verpakken. schilderij paste niet in de auto, dus verpakt en vervoerd in een boedelbak

Bekijk review
Marjo
16 september 2020

Prima materiaal

Gebruik: Deze gebruik ik om meubels te verpakken, mocht ik meer nodig hebben zou ik zeker nog een rol bestellen.goed spul is dit.

Bekijk review
Marius
12 september 2020

Zeer te vreden

Gebruik: Inpakken goederen die stuk kunnen gaan tijdens transport

Bekijk review
Roger
4 september 2020

Prima

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Lizette
10 augustus 2020

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Gebruik: Inpakken producten

Bekijk review
Bertus
29 juli 2020

Super product

Gebruik: Porselein inpakken

Bekijk review
J&Amp;M Products
28 juli 2020

Genoeg lucht in de besparingen. je betaald gemiddeld meer aan anderen leveranciers. zeker aanrader!

Gebruik: Inpakken van scheerapparaten

Bekijk review
Martin
18 juni 2020

Prima

Gebruik: Bubblefolie voor het inpakken van te verzenden artikelen.

Bekijk review
Frank
11 juni 2020

Prima

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Jaap
8 juni 2020

Voldoet aan de verwachting

Gebruik: Verpakken porselein

Bekijk review
Jk
31 mei 2020

Topper

Gebruik: Bescherming artikelen tbv inpakken dozen

Bekijk review
Rob
25 mei 2020

Zeer goede kwaliteit en zeer snel geleverd

Gebruik: Inpakken van meubeltjes en verhuisspullen

Bekijk review
Dies
24 mei 2020

Goed en stevig product voor een zeer aantrekkelijke prijs

Gebruik: Inpakken bij verhuizing

Bekijk review
Hans
14 mei 2020

Altijd top. kan er niks anders over zeggen. al jaren onze vaste leverancier voor noppenfolie en meer. altijd goed geregeld, zelfs nu in deze lastige tijden.

Gebruik: Inpakken webshop

Bekijk review
Marielle
11 mei 2020

Werkt goed

Gebruik: Om schilderijen te beschermen met verzending

Bekijk review
Jacques.
7 mei 2020

Goed

Gebruik: Inpakken van te verzenden goederen

Bekijk review
Rebecca
4 mei 2020

Prima

Gebruik: Bescherming voor producten die ik verkoop

Bekijk review
Brian
4 mei 2020

Het folie is redelijk maar de service van het bedrijf laat helaas te wensen over

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Nc
16 april 2020

Goed verpakt en goed van kwaliteit;

Gebruik: Omwikkelen van breekbaar materiaal

Bekijk review
Jp
9 april 2020

Super

Gebruik: Verpakken

Bekijk review
Jannick
3 april 2020

Werkt zoals verwacht, goeie kwaliteit, prima prijs, zou hier opnieuw bestellen.

Gebruik: Verzending kleine verpakkingen

Bekijk review
S.Cosaert
23 maart 2020

Goed

Gebruik: Verpakken van beeldjes voor verhuizing

Bekijk review
Wouter
12 maart 2020

Goed soepel met een schaar en hup klaar

Gebruik: Inpakken van huishoud eigenlijk voor van alles

Bekijk review
Ferhat
10 maart 2020

Prima product , goede kwaliteit

Gebruik: Inpakken van bestellingen

Bekijk review
Yvonco
3 februari 2020

Het is een prima verpakkings artikel

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Jacob
31 januari 2020

Goed

Gebruik: Inpakken meubels voor de verhuizing.

Bekijk review
Astrid
21 januari 2020

Goede eerste indruk

Gebruik: Producten inpakken

Bekijk review
Joris
18 januari 2020

Kan weinig aan misgaan. blijft noppenfolie.

Gebruik: Inpakken van kwetsbare voorwerpen voor verhuizing.

Noppenfolie licht gebruik: Inpakken van kwetsbare voorwerpen voor verhuizing.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Vivian
15 januari 2020

Prima

Gebruik: Inpakken van objecten voor transport

Bekijk review
Danny
5 januari 2020

Goeie kwaliteit voor een sociale prijs

Gebruik: Voor van alles in te pakken bij verhuizing.

Bekijk review
Fred
31 december 2019

Prima!

Gebruik: Tuinplanten vorstbescherming en verpakking voor te verzenden goederen.

Noppenfolie licht gebruik: Tuinplanten vorstbescherming en verpakking voor te verzenden goederen.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Els
28 december 2019

Prima folie om mijn fotolijsten te beschermen.

Gebruik: Ik gebruik de folie om fotolijsten in te bewaren en te vervoeren.

Bekijk review
Carine
26 december 2019

Zeer tevreden over dit product...

Gebruik: Wij gebruiken deze folie om vanalles in te pakken nav een verhuis... beeldjes, klokken, schilderijtjes, spiegels, verlichting, ...

Bekijk review
Johan
25 december 2019

Goed

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Diederik
15 december 2019

Heel tevreden

Gebruik: Verzending sieraden

Bekijk review
Prima
14 december 2019

We zijn positief over de product en tevreden over de kwaliteit.

Gebruik: Fietsen inpakken.

Bekijk review
Prima
12 december 2019

We zijn positief over de product en tevreden over de kwaliteit.

Gebruik: Fietsen inpakken.

Bekijk review
De
12 december 2019

We zijn positief over de product en tevreden over de kwaliteit.

Gebruik: Fietsen inpakken.

Bekijk review
Johan
5 december 2019

We hebben er nog niet mee gewerkt. dus kunnen we er nog niets over zeggen. maar dat zal wel goed komen.

Gebruik: Verpakking van elektronica.

Bekijk review
Ada
29 november 2019

Prima

Gebruik: Inpakken schilderijen

Bekijk review
Cor
24 november 2019

Zeer tevreden

Gebruik: Verpakken van goederen

Bekijk review
Lizette
5 november 2019

Goede kwaliteit

Gebruik: Inpakken van producten voor verzending

Bekijk review
Than
1 november 2019

Prima spul en snel geleverd.

Gebruik: Planten te beschermen tegen vorst

Bekijk review
Heyman
1 november 2019

Bij verzending nog nooit breuk gehad

Gebruik: Verpakking voor schilderijen

Bekijk review
Martijn
29 oktober 2019

Niks mis mee. handige breedte en beschermd goed

Gebruik: Voor het inpakken van breekbaar materiaal

Bekijk review
Richard
22 oktober 2019

Perfect

Gebruik: Inpakken tbv verhuizing

Bekijk review
Suzanne
21 oktober 2019

Goed

Gebruik: Inpakken bij verhuizing

Bekijk review
Nvt
19 oktober 2019

Prima

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Riny
13 oktober 2019

Nog niet gebruikt

Gebruik: Inpakken van planten voor de winter in de kas

Bekijk review
C. M. Willink
12 oktober 2019

Sterk en betrouwbaar!

Gebruik: Verhuizing, dus inpakken van servies e.d.

Bekijk review
Jopie
2 oktober 2019

Prima

Gebruik: Inpakken voor verhuizing

Bekijk review
Yves
22 september 2019

Voldoet

Gebruik: Verpakking houten geschenkartikelen

Bekijk review
Leon
22 september 2019

Goed betaalbare kwaliteit en snelle levering. altijd goed.

Gebruik: Verpakken van 2e hands audio apparatuur

Bekijk review
Willem
21 augustus 2019

Goed

Gebruik: Verpakken aardewerk

Bekijk review
Klokmaker
11 augustus 2019

Uitstekend goed en goedkoop.

Gebruik: Verpakking

Bekijk review
Johan
10 augustus 2019

Prima product

Gebruik: Inpakken, en spullen beschermen voor vervoeren

Bekijk review
Maria
9 augustus 2019

Ik moet het nog uittesten voor vilten maar ziet er prima uit

Gebruik: Een deken vilten

Bekijk review
Ph
2 augustus 2019

Goed en snelle levering

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Trevor
29 juli 2019

Product is prima maar verzending duurde erg lang

Gebruik: Verpakken

Bekijk review
Humphrey
29 juli 2019

Bijzonder goed product

Gebruik: Voor het inpakken van goede ren voor het buitenland. het product is mij al eerder voorgehouden en ik heb gebruik van gemaakt.

Bekijk review
Marcel
14 juli 2019

Top

Gebruik: Verpakking

Bekijk review
H. Rops
12 juli 2019

Goed

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Marco
11 juli 2019

Prima

Gebruik: Bescherming

Bekijk review
Caroline
6 juli 2019

Prima1

Gebruik: Verhuizen van schilderijen

Bekijk review
Rob
26 juni 2019

Goed en stevig

Gebruik: Voor mijn varken sid ... hij vindt t heerlijk om daar op te liggen

Bekijk review
Paulien
21 juni 2019

Hele goede kwaliteit! ik had het eerst van een bouwmarkt en dat was waardeloos. heel veel bubbeltjes al kapot. ik ga het zeker weer bij jullie kopen als het op is.

Gebruik: Inpakken van spullen die ik verkoop en (niet lachen), bubbeltjes knijpen tegen stress. vooral nu ik moet stoppen met roken helpt dit.

Bekijk review
Paulien
21 juni 2019

Hele goede kwaliteit! ik had het eerst van een bouwmarkt en dat was waardeloos. heel veel bubbeltjes al kapot. ik ga het zeker weer bij jullie kopen als het op is.

Gebruik: Inpakken van spullen die ik verkoop en (niet lachen), bubbeltjes knijpen tegen stress. vooral nu ik moet stoppen met roken helpt dit.

Bekijk review
Przemek
19 juni 2019

Goed

Gebruik: Andere producten op te vouwen voor de retour

Bekijk review
Francois
4 juni 2019

Alles wat ik verwacht had

Gebruik: Beveiliging delicate stukken
swarofski en andere

Bekijk review
L
3 juni 2019

Noppen zijn net iets kleiner dan wij gewend waren, iets minder bescherming

Gebruik: Inpak

Bekijk review
Raymond
10 mei 2019

Goed

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
De
4 mei 2019

Voldoet

Gebruik: Inpakken kaders

Bekijk review
Patrick
29 april 2019

Goed

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Nancy
16 april 2019

Snelle levering. fijn verpakt, makkelijk in gebruik. goede verhouding kwaliteit/prijs.

Gebruik: Inpakken inboedel bij verhuizing

Bekijk review
Belinda
15 april 2019

Zeer goed

Gebruik: Om mijn porseleinen beeldjes te versturen over heel de wereld , en het beschermd zeer goed tegen breuk na enkele lagen noppenfolie

Bekijk review
Ingrid
3 april 2019

Fantastisch veel complimenten

Gebruik: Voor breekbare tierelantijntjes in de winkel

Bekijk review
Sandra
28 maart 2019

Goed beschermd product , voor een goede prijs.

Gebruik: Verpakken van kindertstoelen, kasten en poppenbedjes

Bekijk review
Kees
8 maart 2019

Mankeert niks aan.

Gebruik: Inpakken gespoten meubel panelen en kastdeuren

Bekijk review
P. Faassen
24 februari 2019

Uitstekend.

Gebruik: Inpakken en beschermen goederen

Bekijk review
Fred
18 februari 2019

Goed

Gebruik: Inpakken van machine voor dat we ze verzenden

Bekijk review
Deborah
15 februari 2019

30 cm breed is perfect om a4 boek in de lengte mee in te pakken. aan beide kanten dan 5 cm over om te vouwen/plakken en geen materiaal overtollig.

Gebruik: Inpakken van a4 formaat boeken

Bekijk review
Augurkenpotlamp.Nl
12 februari 2019

Prima product voor een goede prijs

Gebruik: Ik gebruik het om glazen lampen veilig mee te verzenden

Bekijk review
Marie
5 februari 2019

Perfect

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Me
28 januari 2019

Prima kwaliteit, zwaarder is m.i. niet nodig. met 120cm breed kom je steeds weer net even beter uit bij het verpakken. wat eventueel te breed is snij je er met een stanleymes makkelijk vanaf. en is dan van een nog bruikbare restmaat.

Gebruik: Verhuizing en zoveel meer

Bekijk review
Harrie
25 januari 2019

Prima oplossing voor ons

Gebruik: Verhuisspullen

Bekijk review
Dirk
22 januari 2019

Ik denk dat ik volgende keer een zwaardere rol moet gebruiken het werkt goed maar toch

Gebruik: Voor het afdekken van de tulpen buiten in een bak

Bekijk review
W.Bouhuisen
20 januari 2019

Top

Gebruik: Demonteren keuken inpakken kastjes frontje etc

Bekijk review
Livingzenzes.Nl
14 januari 2019

Top. snel en goed geleverd. beste prijs!

Gebruik: Webshop opvulling. velletje per doos.

Bekijk review
Wouter
14 januari 2019

Wij zijn tevreden over dit product, omdat het licht is en voldoende bescherming biedt aan de goederen die wij moeten verpakken.

Gebruik: Wij gebruiken het product voor het inpakken van kleine meubels, servies, schilderijen en andere producten die bescherming kunnen gebruiken.

Bekijk review
J
9 januari 2019

Zeer tevreden

Gebruik: Voor het verpakken van breekbare artikelen en het voorzien van meubels van een extra isolatielaag voordat deze tijdelijk in een container worden opgeslagen

Bekijk review
Roland
31 december 2018

De lichte versie is hier goed voor, de met breekbare spiulenmtochmmaar ingepakt die iets zwaardere folie

Gebruik: Voor het inpakken van de makkelijke beschadigbaar spullen bij de verhuiizng

Bekijk review
Bertus
22 december 2018

Werkt het liefst hiermee het is betrouwbaar en top folie

Gebruik: Inpakken van porselein

Bekijk review
Reinier
18 december 2018

Goed waarvoor ik het gebruik

Gebruik: Isolatie vijver

Bekijk review
H.Gerretzen
16 december 2018

Prima

Gebruik: Inpakken van artikelen voor verzending

Bekijk review
Yvon
11 december 2018

Het is stevig en makkelijk in gebruik

Gebruik: Voor het inpakken van artikelen

Bekijk review
Hans
10 december 2018

Bijzonder geschikt voor onze spullen

Gebruik: Inpakken van vazen en potten etc. voor verhuizing.

Bekijk review
Lcf
10 december 2018

Goed en goedkoop

Gebruik: Als verpakkings materiaal.

Bekijk review
Ping
5 december 2018

Het beschermd wat ik in pak goed

Gebruik: Voor het in pakken van duurzame producten die ik op moet sturen naar buitenland voor bescherming van product

Bekijk review
Roelie
5 december 2018

Prima

Gebruik: Verhuizen

Bekijk review
Renaat
3 december 2018

Uitstekend

Gebruik: Verhuizen (verpakken)

Bekijk review
Martin
27 november 2018

Goed product.

Gebruik: Verpakking van verzendingen.

Bekijk review
G
25 november 2018

Prima

Gebruik: Isolatie

Bekijk review
Martin
23 november 2018

Goed

Gebruik: Verhuis

Bekijk review
A.Van Ede
14 november 2018

Geschikt voor ons doel

Gebruik: Vulling voor 4 kerstbomen

Bekijk review
S
13 november 2018

Goed

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
P.Pieterman
11 november 2018

Goed

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
A.
8 oktober 2018

Toppie hoor,....

Gebruik: Om mijn tropische planten af te dekken en de binnenkant van m'n tuinkas met noppenfolie de kou buiten te houden en potdikkeme....toen ik vanochtend 't deurtje omhoog rolde....binnenin...warm....!!

Bekijk review
B
9 september 2018

Geweldig. makkelijk te knippen en werkt top

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Diane
22 augustus 2018

Bevalt uitstekend!

Gebruik: Voor het inpakken/ beschermen van meubels ivm verhuizing

Bekijk review
Paulina
11 augustus 2018

Very durable, just right for the purpose!

Gebruik: Packing all glassware and pictures for moving.

Bekijk review
Tine
3 juli 2018

Heel goed en goede service.

Gebruik: Dit zullen jullie niet zoveel meemaken. ik heb een 96 jarige moeder. nog heel goed bij verstand maar met weinig hobby's en mogelijkheden. haar favoriete tijdverdrijf is noppen "kapot knijpen". in drie maanden tijd heeft ze een rol van 100 meter erdoor heen gewerkt. ze vindt het zelf erg gênant dus ik vertel het eigenlijk niemand. ze is heel erg blij met de nieuwe voorraad. ik denk niet dat jullie mij op een andere manier nog van dienst kunnen zijn. bedankt!

Bekijk review
Leon
5 juni 2018

Super , normale dikte zodat je het ook nog in dozen kan doen .

Gebruik: Verhuizing buitenland

Bekijk review
Klaas
2 juni 2018

Niks mis mee

Gebruik: Inpakken breekbare verzameling servies in verband met verhuizen

Bekijk review
Patricia
24 april 2018

Prima produkt

Gebruik: Bankstel

Bekijk review
Dhr.
24 april 2018

Prima

Gebruik: Inpakken schilderijen

Bekijk review
Arno
10 april 2018

Goede kwaliteit, goedkoop

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Paul
2 april 2018

Voldoende sterk voor deze verpakking.

Gebruik: Inpakken van glazen, borden, allerhande....

Bekijk review
W
3 maart 2018

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Gebruik: Verpakking urnen

Bekijk review
Merina
4 februari 2018

Super goed product ben er blij mee en de “klanten” ook!

Gebruik: Bescherming voor servies dat ik via marktplaats verkoop

Bekijk review
Z
16 januari 2018

Goed

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Klantenservice

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10564 reviews.