Product reviews van Schuimfolie 1 mm

9.6 / 10 op basis van 27 reviews

Schuimfolie is een uitstekend beschermingsmateriaal voor krasgevoelige objecten. Neem deze dikte van 1 mm als je spullen enkel wil besche...

Bekijk Schuimfolie 1 mm

Afbeeldingen van Schuimfolie 1 mm die onze gebruikers hebben gemaakt

Schuimfolie 1 mm gebruik: Schuimfolie 1 mm
Inpakken van een mast
Close image
Schuimfolie 1 mm gebruik: Schuimfolie 1 mm
Als bescherming tussen 2 schilderijen om te vervoeren met meerdere in een kist.
Close image
Henrietta
17 januari 2024

Goede kwaliteit voor de prijs

Gebruik: Inpakken van servies voor verzenden naar klanten

Bekijk review
Richard
25 december 2022

Zeer tevreden over het verpakkingsmateriaal, enige minpunt is dat deze niet niet in rollen van 250meter beschikbaar is, dit ivm hanteerbaarheid.

Gebruik: Verpakking houten wanddecoratie

Bekijk review
Atelier
16 november 2022

Prima

Gebruik: Bescherming verfwerk van meubels

Bekijk review
H
16 augustus 2022

Bied goed bescherming en laat zich prima op maat brengen.

Gebruik: Als bescherming tussen 2 schilderijen om te vervoeren met meerdere in een kist.

Schuimfolie 1 mm gebruik: Als bescherming tussen 2 schilderijen om te vervoeren met meerdere in een kist.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Sonja
4 augustus 2022

Ik vind het fantastisch materiaal, flexibel en beschermend

Gebruik: 10

Bekijk review
Sacha
25 juli 2022

Great product. now my fragile objects are protected.

Gebruik: Packing items for moving

Bekijk review
Maxine
10 juni 2022

Zeer tevreden en de kwaliteit is prima

Gebruik: Voor mijn schilderijen en spiegels. en andere kostbare dingen

Bekijk review
Damien
11 april 2022

Ideaal

Gebruik: Inpakken voor verhuis

Bekijk review
Roeline
22 november 2021

Redelijk schuimfolie was slechts de onderlaag , nadien nog noppen folie en wrapping foil

Gebruik: Inpakken van een mast

Schuimfolie 1 mm gebruik: Inpakken van een mast
Sluit afbeelding
Bekijk review
20 november 2021

Ik maak er hoesjes mee om de hdd's te beschermen tegen beschadiging, zodat ze in een doos naast elkaar niet op en neer kunnen knotsen.

Gebruik: Bescherming van hdd's.

Bekijk review
Irma
20 september 2021

Top

Gebruik: Inpak

Bekijk review
Hercobouw
31 augustus 2021

Super product! verf kan goed luchten in deze folie en het beschermd tijdens het transport!

Gebruik: Inpakken van afgelakt mdf

Bekijk review
Martina
25 april 2021

Uitstekend geschikt

Gebruik: Om te verpakken

Bekijk review
Gj
12 april 2021

Prima

Gebruik: Verpakkingen

Bekijk review
Gj
12 april 2021

Prima

Gebruik: Verpakkingen

Bekijk review
Cadeautjes
24 maart 2021

Perfect! ideaal en stevig genoeg om onze relatief kleine en kwetsbare artikelen in te verpakken en beschermen.

Gebruik: Verpakking van gepersonaliseerde traktaties

Bekijk review
Patrick
25 januari 2021

Het is 1 mm schuimfolie in de kleur wit

Gebruik: Voor het inpakken in 1 mm schuimfolie

Bekijk review
Baukje
5 augustus 2020

Prima spul

Gebruik: Inpakken verhuizen

Bekijk review
A.Alblas
20 mei 2020

Goed en degelijk

Gebruik: Voor het tegengaan van beschadiging van mijn voortent van de caravan .

Bekijk review
Serge
13 maart 2020

Zeer goed

Gebruik: Bescherming planten

Bekijk review
Jef
8 januari 2020

Het is het perfecte product dat ik zocht terwijl ik wel twijfel of de 2 mm dikte niet beter zou geweest zijn. het 1-mm-product scheurt té gemakkelijk bij het losmaken van de gebruikte klevers. maar eerst de 1 mm-rol verbruiken. we zien wel.

Gebruik: Voor het inpakken van foto's, gekleefd op een houten ondergrond, in voorbereiding van een tentoonstelling.

Bekijk review
M. De Vries
15 december 2019

Helaas ben ik niet zo tevreden. het produkt scheurt heel erg snel en wat bijna nooit gebeurt: de eerste keer dat ik het gebruikte om breekbare artikelen te verzenden (icm kranten en bubbelfolie) zijn de produkten gebroken aangekomen.

Gebruik: Verpakken van breekbare artikelen voor verzending

Bekijk review
Eddie
28 september 2019

Goed

Gebruik: Inpakken van glazen, serviezen

Bekijk review
Johanna
23 september 2019

Voldoet aan de verwachtingen

Gebruik: Verpakking kwetsbare produkten

Bekijk review
Sjef
23 september 2019

Iets dunner dan 1mm. tape op de rol krijg je er niet af zonder de schuimfolie te beschadigen. eerste meter kan je dus weg gooien. verder ok product.

Gebruik: Laag tussen traptreden en traanplaatjes.

Bekijk review
Eline
18 september 2019

Heel fijn om in kleine oplage dit schuimfolie te kunnen bestellen. de bestelling is verder ook snel en in orde aangekomen.

Gebruik: Bescherming webshop zendingen

Bekijk review
Corine
27 februari 2019

Goed en fijn folie dat onze spullen beschermt tijdens vervoer.

Gebruik: Inpakken interieuronderdelen

Bekijk review

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13895 reviews.